Kombitimer

Anmeldelser


Tilbakemeldinger på kombitimer, som kombinerer massasje med mindful yoga og/ eller en guidet liggende kroppsskanning


Teksten publiseres med klientenes tillatelse.

Den enkelte valgte selv hva en ønsket å skrive om og hvordan en ønsket å signere teksten.

«Jeg har vært hos Petra til både massasje og mindful-yoga. Begge deler oppleves godt for min kropp. Jeg har gjennom yoga blitt mer bevisst på pusten min og lært øvelser som jeg bruker aktivt i hverdagen. Massasjen er absolutt å anbefale! Petra er behagelig og dyktig, hun er lydhør for kundens ønsker, for eksempel mht temperatur. Jeg er frossen av meg, og da sørger hun for at rommet er varmt og at det er varmepledd på massasjebenken. Nylig forsøkte jeg kombinasjonen kroppsskanning og massasje. Gjennom kroppsskanningen opplevde jeg at kroppen «landet» og ble avslappet før massasjen begynte. Jeg er veldig fornøyd!»


Hilsen kvinne, 54 år

«Jeg ante ikke at jeg skulle komme til å oppleve Petras «Mindful yoga» så positivt. Vanligvis har jeg mye variert kroppsarbeid i min hverdag, og hverdagens slitenhet har gjort at jeg har kjent på en motstand mot yoga. Inntil nå nylig. Jeg ville prøve Petras pakke med yoga og massasje.

Det ble først 30 minutter med bevegelser. Først stående. Med tidvis lukkede øyne. Etter Petras anvisninger og rolige progresjon. Da jeg kom til et parti med strekkøvelser og store armbevegelser, svevde jeg. Innpust og utpust kom helt naturlig etter kroppens bøyninger og tøyninger. Det ble en uventet og befriende opplevelse.

Etter en økt stående, fulgte en sittende og en liggende.

Petras instruksjoner var enkle, og det slo meg, og forundret meg, at så enkle øvelser kunne gi meg så positive opplevelser og være så virkningsfulle.

Etter halvtimen med yoga fulgte en halv time med massasje på benken i Petras behandlingsrom. Også det ble en gave til kroppen. Til dempede rolige klanger fra syngeboller, på et behagelig varmeteppe, fikk jeg en klassisk rygg- og nakkemuskelmassasje som gjorde veldig godt.

Jeg anbefaler virkelig denne pakken. Men glem mine skriverier og husk deg selv og din kropp og din væren om du gir deg selv den samme pakken!»


Øystein S.

«Dette behandlingstilbudet er helt fabelaktig! Jeg har benyttet meg av pakken med yoga, kroppsskanning og klassisk massasje.

Kombinasjonen av elementene er god og gir en unik mulighet til egentid/pleie i hverdagen. Petra utstråler en helt egen ro og et godt nærvær som gir trygghet gjennom hele behandlingen.

 

Jeg opplevde å være avslappet og mer bevisst «til stede» under massasjen, når jeg hadde mindful yoga og skanning i forkant. Sekvensen med yoga og skanning hjalp meg å finne roen, lytte til pusten og til å ha oppmerksomheten rettet mot meg selv i behandlingen.  

Anbefales!»


Lene Heimholt

«Jeg var hos Petra for å få kropps-scanning og klassisk massasje.


Jeg visste litt om kropps-scanning fra før – at den gir trening i det å flytte bevissthetens oppmerksomhet fra sted til sted i kroppen. Stedene kommer i fokus, blir fornemmet  og sett. Det er på en måte å gi kompliment til kroppen. Og det å kunne variere bevisst hvor en vil legge fokus, kan også hjelpe en til å ikke kun å være opptatt av steder en har smerter.


Så var jeg altså i behandlingsrommet til Petra. Rommet var behagelig varmt, og til scanningen lå jeg på rygg på benken, med varmeteppe og laken under meg, og en myk pute under hodet. Petras guidede kropps-scanning var for meg brilliant. Innledningsvis bare sank kroppen ned i underlaget, og i reisen videre kom undringen over hvordan det å være tilstede i min pust ga meg ro – og rom – til å fornemme kroppen etter hvert som guidingen skred fram. Petra satt ved benkens hode-ende og gav sine instruksjoner på en rolig og behagelig måte. Å bli ledet til å flytte fokus i bevisstheten fra kroppsdel til kroppsdel – var både avslappende og nyttig.


Så var det av med litt klær før neste økt. Jeg ønsket meg massasje av rygg og nakke, så jeg ble liggende på mage på benken. Uten at jeg hadde sagt noe om mine mest ømme muskler, ble de funnet av Petra, og hun dempet trykket de gangene jeg sa at det gjorde litt vondt. Ellers var massasjen svært behagelig. Hun brukte begge hendene og varierte mellom strykninger og grep som gikk dypere. Etter massasjen var det utrolig deilig å få ligge noen minutter på benken og kjenne på velværet.


Jeg vil absolutt anbefale Petra både som veileder av kropps-scanning og som massør.»


Mann 71 år