Massasje

Massasje


Massasje er en terapiform, der muskulaturen, sener og bindevevet behandles gjennom ulike behandlingsteknikker. Ved å stimulere huden og det underliggende vevet blir hele kroppen stimulert, siden huden, som kroppens største organ, er tilknyttet alle andre organer, direkte eller indirekte. Massasje har mange helsefremmende effekter, i tillegg til at den behandler spesifikke plager, som f.eks. rygg- og nakkesmerter som kan ha oppstått pga. overbelastning eller feilbelastning.Massasje kan ha følgende effekter

  • Øke blod- og lymfesirkulasjon og utskillelse av avfallsstoffer.
  • Redusere spenninger, smerter og stivhet i muskulaturen og kroppen.
  • Øke fysisk og psykisk avspenning og velvære – siden massasje fører til at nivået av hormonene serotonin og dopamin økes.
  • Redusere stressfølelsen og stressrelaterte plager – siden massasje fører til at kroppen reduserer utskillelsen av stresshormonet kortisol i blodet.
  • Bidra til bedre søvn – siden massasje fører til økt nivå av hormonet serotonin som har stor betydning for søvn.
  • Bidra til bedre immunforsvar og lavere blodtrykk – siden massasje fører til redusert utskillelse av hormonet kortisol i blodet.Ulike former for massasje

Jeg tilbyr klassisk massasje og idrettsmassasje/ dybdemassasje.

Massasjebehandlingen tilpasses den enkelte personen og utgangssituasjonen med hensyn til valg av behandlingsområder, og valg og intensitet av grep og behandlingsteknikker.


Klassisk massasje er en kroppsmassasje som har som hensikt å redusere eller motvirke spenninger og smerter i musklene, samtidig som den kan gi en økt følelse av avslapning og velvære.


Idrettsmassasje/ dybdemassasje er en kraftigere og mer spesifikk massasje som går dypere inn i vevet.

I tillegg til grep og teknikk fra klassisk massasje brukes det her dyptgående behandlingsteknikker som myofascial behandling og behandling av muskelknuter/ triggerpunkter.

Denne massasjeformen har som hensikt å påvirke bindevevet og løsne anspente og ømme punkter i musklene, og med dette bryte opp spenninger, redusere smerter, og sørge for bedre bevegelighet og funksjon.

I forbindelse med fysiske/ sportslige prestasjoner brukes denne massasjeformen som et tiltak for en bedre og raskere restitusjon, og for å forebygge skader.

Foreligger det en spesifikk problemstilling, f.eks. nedsatt bevegelighet og/ eller smerter/ spenninger i muskulaturen, vil det før og etter massasjen bli gjennomført en aktiv bevegelsestest, for å kunne vurdere selve problemstillingen og effekten av massasjen.

Tilbakemeldinger fra personer som har mottatt massasje hos meg


Teksten publiseres med personenes tillatelse.

Den enkelte valgte selv hva en ønsket å skrive om og hvordan en ønsket å signere teksten.

«Petra er dyktig, vennlig og profesjonell. Hun klarte å myke opp ryggen min og jeg kjente at jeg pustet dypere og pusterytmen stabiliserte seg. Det er flere år siden jeg slappet av i ryggen og pusten på denne måten. En stor takk til Petra!»


Mann 33 år

«Jeg har hatt flere timer med massasje av nakke/armer/rygg hos Petra Skaland. Hun masserer i dybden og løser opp muskler/muskelknuter. Er veldig fornøyd med behandlingen jeg får, og kjenner at den gjør meg godt. Petra er en hyggelig dame med masse kompetanse på flere områder.»


Ellen O Lervik

«Jeg har fått flere behandlinger og blir alltid møtt med profesjonalitet og varme. Behandlingen tilpasses behovet ned til minste detalj.»


Hilsen Trine

«Jeg vil absolutt anbefale massasje hos Petra!

Jeg føler meg veldig trygg hos henne, da hun er god til å forklare hva hun gjør og hvorfor hun gjør det. Hennes bakgrunn som fysioterapeut gjør at hun er profesjonell, med høy grad av kunnskap.

Jeg har fått både klassisk massasje, og dybdemassasje hos henne. Min favoritt er dybdemassasje da jeg merker at det fungerer veldig bra til min rygg og nakke. Petra er opptatt av at man som kunde skal ha en behagelig opplevelse. Ønsker man musikk, varmeteppe, høyere eller lavere temperatur i rommet, får man det. Hun er også flink til å sjekke ut underveis om trykket er passe, eller må justeres opp eller ned. Hun tester bevegelighet, både før og etter timen for å sjekke effekt av massasjen.

Jeg kommer til å fortsette behandling hos henne, og anbefaler henne på det sterkeste.»


Mona K. 60 år

For å lese flere tilbakemeldinger:


Priser


Klassisk massasje

30 min.     420 kr

45 min.      570 kr

60 min.      720 kr 

90 min.     1070 krIdrettsmassasje/dybdemassasje

30 min.     420 kr

45 min.      570 kr

60 min.      720 kr 


Rabatt

Etter hver femte gang får du 20% rabatt

på din neste massasjetime.


Det er også mulig å bruke denne rabatten på massasje

i forbindelse med en kombitime,

så fremt det ikke allerede er spesialtilbud/

redusert pris på massasjen fra før av.


Verv en venn - kampanje

i januar og februar


Verver du en som kommer til Massasje eller Kombitime

får dere begge 25 % rabatt –

den du verver på sin første massasje, og du på din neste massasje.


Rabatten kan også brukes i forbindelse med en Kombitime,

så fremt det ikke allerede er spesialtilbud/ redusert pris

på massasje-delen fra før av.


I tilfelle du verver flere personer er det mulig å samle rabattprosentene i løpet av tidsperioden som kampanjen varer.

2 vervinger vil da gi 50 % rabatt, 3 vervinger 75% rabatt og

4 vervinger 100 % rabatt.

                                                                                                          

For å lese om Kombitimer, der du kan kombinere massasje med en mindful yoga-økt og/ eller en guidet liggende kroppsskanning.


Gavekort


Det er mulig å få kjøpt gavekort hos oss.

Ved bestilling velger du enten et konkret tilbud (f.eks. Klassisk massasje 45 min.) eller et valgfritt beløp. Oppgradering av gavekort er mulig.


Hjertelig velkommen!


Petra Skaland


Massasjeterapeut MNMF (Medlem i Norges Massasjeforbund)