Massasje

Anmeldelser


Tilbakemeldinger på massasje


Teksten publiseres med klientenes tillatelse.

Den enkelte valgte selv hva en ønsket å skrive om og hvordan en ønsket å signere teksten.

«Petra er dyktig, vennlig og profesjonell. Hun klarte å myke opp ryggen min og jeg kjente at jeg pustet dypere og pusterytmen stabiliserte seg. Det er flere år siden jeg slappet av i ryggen og pusten på denne måten. En stor takk til Petra!»


Mann 33 år

«Jeg har hatt flere timer med massasje av nakke/armer/rygg hos Petra Skaland. Hun masserer i dybden og løser opp muskler/muskelknuter. Er veldig fornøyd med behandlingen jeg får, og kjenner at den gjør meg godt. Petra er en hyggelig dame med masse kompetanse på flere områder.»


Ellen O Lervik

«Jeg har idag vært i Furuskogen og fått klassisk massasje. Massøren Petra var trygg og god, og jeg kjente at hun kunne sin jobb. Det var veldig avslappende og godt, med varmeteppe og gode oljer. Jeg kan anbefale en god massasje hos Petra, jeg vil komme igjen :-) »


Hilsen Reidun

«Jeg har benyttet meg av klassisk massasje hos Petra flere ganger og er veldig fornøyd! Petra er behagelig, dyktig og lydhør for kundens ønsker. Siden jeg er frossen av meg, sørger hun for at rommet er varmt og at det er varmepledd på massasjebenken. Hun spør underveis om behandlingen er passe eller om hun skal justere trykket. Når jeg har ønsket ekstra fokus på nakkepartiet, etterkommer hun dette ønsket og bruker mer tid på nakken. Jeg setter stor pris på at massasjen foregår i stillhet eller med rolig musikk i bakgrunnen. Massasje hos Petra kan absolutt anbefales!»


Hilsen Kvinne, 55 år

«Jeg har fått flere behandlinger og blir alltid møtt med profesjonalitet og varme. Behandlingen tilpasses behovet ned til minste detalj.»


Hilsen Trine

«Jeg var hos Petra for klassisk massasje. Veldig fornøyd! Jeg kan anbefale henne på det varmeste.»


Kvinne 33 år

«Jeg vil absolutt anbefale massasje hos Petra!

Jeg føler meg veldig trygg hos henne, da hun er god til å forklare hva hun gjør og hvorfor hun gjør det. Hennes bakgrunn som fysioterapeut gjør at hun er profesjonell, med høy grad av kunnskap.

Jeg har fått både klassisk massasje, og dybdemassasje hos henne. Min favoritt er dybdemassasje da jeg merker at det fungerer veldig bra til min rygg og nakke. Petra er opptatt av at man som kunde skal ha en behagelig opplevelse. Ønsker man musikk, varmeteppe, høyere eller lavere temperatur i rommet, får man det. Hun er også flink til å sjekke ut underveis om trykket er passe, eller må justeres opp eller ned. Hun tester bevegelighet, både før og etter timen for å sjekke effekt av massasjen.

Jeg kommer til å fortsette behandling hos henne, og anbefaler henne på det sterkeste.»


Mona K. 60 år